Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0274 274 0124 0274 274 0125
Belgegeçer : 0274 274 0271
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://necmettinerbakanmtal43.meb.k12.tr
Adres : Vefa Mahallesi Zığra Sokak NO 2/1 MERKEZ / KÜTAHYA
VİZYON : Yenilikçi, disiplinli, hayat boyu öğrenmeyi kendine ilke olarak benimsemiş, yaşadığı toplumun sorunlarına duyarlı, lider, pozitif düşünen, üretken, sanayi kuruluşlarında aranan kalifiye eleman olan bilinçli teknik personeli yetiştirmek, Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her öğrencinin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu, Mesleki ve Teknik Eğitimde saygın ve tercih edilen kurum olmaktır .
MİSYON : Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, milli, manevi ve ahlaki değerleri benimsemiş, ahilik esaslarını benimsemiş, çağın gerektirdiği birikime, teknolojiye ve donanıma sahip, bilgiyi paylaşan ve çok yönlü kullanabilen, araştırma becerisine, çevre bilincine ve doğa sevgisine sahip, akılcı, cesaretli, özgüvenli, mutlu ve kendisiyle barışık bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :50
Öğrenci :472
Derslik :24
Atölye-İşlik :13
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Fen Laboratuvarı :1
Kimya Laboratuvarı :5
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1250
Revir:1
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler : 8:30 - 17:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgazlı Kalorifer
Servis : Anlaşmalı servislerle taşıma sağlanabiliyor.
Ulaşım : Belediye otobüsleri 20 numara ile gelebilirsiniz. Özel araçlarıyla gelmek isteyenler istasyon kavşağından Vefa Köprüsü´ nü kullanarak gelebilirler. Yaya gelmek isteyenler için çevre yolu üzerindeki tüp yaya geçitini kullanabilirler. Yaya geçitinden indikten sonra sağda okulumuzu göreceklerdir.
Yerleşim Yeri : Vefa Mahallesi, TCDD Garı yanı
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezinde çok yakın. TCDD tren garının hemen arkası
Kontenjan Bilgileri : 9.sınıf kontenjanı: 90 Kimya teknolojisi alanı sınavlı kontenjan: 30
Sportif Etkinlikler : Spor imkanları; Halı saha, plaj voleybolu, golf sahası, yatay tırmanma duvarı, fitnes salonu, basketbol sahası, masa tenisi.
Bilimsel Etkinlikler : Bilim fuarları ve mesleki çalışmaları kapsayan teknik geziler, yıl sonu okul fuarı, tubitak etkinlikleri.
Proje Çalışmaları : 2020 de Zafer Kalkınma Ajansının MEGDEP hibe projesine okul olarak başvurmuş bulunmaktayız. Bu şekilde yurt içinde çeşitli ajansların projelerine katılım faaliyetlerimiz devam edecektir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus+ Avrupa Birliği Projelerinde yeni projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Şu an yürürlükte K102 Erasmus Mesleki ve Teknik Eğitim Personel ve Öğrenci Haraketliliği paroje basşvurumuz yapılmıştır.
Diğer Hususlar : Okulumuzda döner sermaye çalışmaları yapılmaktadır. Kimya Alanında deterjan, dezenfektan, boya ve çeşitli kimyasal madde üretimlerimiz devam etmektedir. Bu üretimlerde öğrencilerimiz aktif rol alarak aile bütçelerine katkı sağlamaktadırlar.
Yazdır :